маин_баннер

РандМ ДАЗЗЛЕ 5000пуффс

 • Оригинал 5000 пуффс 6% Ницотине Салт РандМ ДАЗЗЛЕ

  Оригинал 5000 пуффс 6% Ницотине Салт РандМ ДАЗЗЛЕ

  укуси: (Линда)

  1.Лусх Ице
  2. Јогурт од јагоде
  3.Банана Ице
  4.Блуе Разз Ице
  5.Наранџаста сода
  6.Гумми Беар
  7.Стравберри Лубеница
  8.Памучне крушке
  9.Нар
  10. Сладолед од брескве
  11. Црвена јабука и диња лед
  12.Микед Берриес
  13 Шаховска торта од лубенице
  14 Грапе Ице